Pyöräsuunnistuksen WRE-osakilpailun haku v. 2018

Pyöräsuunnistuksen kehittämisryhmä julistaa Suomen v. 2018 pyöräsuunnistuksen maailmanrankiosakilpailun (WRE) haettavaksi.

Hakemus pyydetään jättämään 28.7.2017 mennessä kilpailupäällikkö Petteri Palmille liittoon sähköpostitse (petteri.palmi(a)suunnistusliitto.fi).

Hakemuksessa on kerrottava ainakin seuraavat tiedot:

• kilpailun järjestäjä
  • päätoimihenkilöt
  • kilpailupaikkakunta ja maaston sijainti, kuvaus maastosta. Mukaan on hyvä liittää mahdollinen karttanäyte.
  • toivottu kilpailun ajankohta
  • tiedot kartasta ja sen valmistumisajankohdasta

WRE-tapahtuma koostuu kahdesta kisasta yhtenä päivänä tai kahdesta kisasta peräkkäisinä päivinä.

Kisojen pitää olla henkilökohtaisia kisoja, sprintti/keskimatka/pitkä matka.

2015-2017 ko. tapahtuman on järjestänyt Hiiltomiehet. Osanottajia on ollut yli 200/kisapäivä.

Kilpailuun nimetään kansainvälisen koulutuksen saanut suomalainen valvoja, jonka kuluista vastaa järjestäjä. Muutoin kilpailusta peritään normaalit kansallisen kilpailun liiton perimät maksut.

Kilpailun ajankohdasta sovitaan pyöräsuunnistuksen kehittämisryhmän kanssa.