Suunnistusvalmennusseminaari ja ohjaajatapaaminen 27.-28.1.2018

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna kerääntyy Kisakallion urheiluopistolle jälleen suunnistusmaailman tähtiä, tietäjiä ja tulevaisuuden luojia. Kyseessä on jälleen todellinen suunnistuksen superviikonloppu. 27.–28.1.2018 Lohjalla mukana ovat Suunnistusvalmennusseminaari, Nuori Suunta ohjaajatapaaminen, maajoukkueiden leirejä sekä avoin Kultainen leiri 11-14-vuotiaille.

Suunnistusvalmennusseminaarin ja ohjaajatapaamisen teemana on Vauhtia! Taitoa! Kanttia! käytännön valmennuksessa. Vuoden 2017 seminaarissa julkaistun suunnistajan polku oppaan valmennuslinjauksellisia sisältöjä tuodaan esille erilaisten esimerkkien ja kehitystarinoiden kautta. Esiintyjinä ovat mm. Venla Harju, Mikko Ojanaho, Frederic Tranchand, Ari Nummela ja Minna Kauppi. Tutustu mielenkiintoiseen ja monipuoliseen seminaariohjelmaan tarkemmin ja iImoittaudu mukaan 14.1. mennessä.

Valmennusseminaarin ja ohjaajatapaamisen 2018 ohjelma

Lue lisää valmennusseminaarista
Lue lisää ohjaajatapaamisesta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail