Rastikaronkka tulee taas

Jo perinteeksi muodostunut Rastikaronkka tulee taas. Tämän vuoden kaudenpäätöstilaisuus järjestetään 18.–19.11. Helsinki–Tallinna välillä.

Tapahtuman avaa ennen laivan lähtöä lauantai-iltapäivällä Etelä-Helsingissä käytävä sprinttikilpailu, jonka toinen osakilpailu käydään sunnuntai-aamuna Tallinnassa laivan lyhyen satamavisiitin aikana. Srinttisuunnistukset voi suorittaa myös täysin harjoitteluasenteella, mutta kilpailuun osallistuneista suunnistajista parhaat palkitaan yhteistulosten perusteella.

Rastikaronkka on muutenkin palkitsemisten paikka, sillä tällä kertaa laineilla, Silja Europalla, pidettävässä juhlagaalassa muistetaan niin kauden menestyneimpiä urheilijoita kuin muita suunnistushenkilöitä. Gaalassa palkitaan myös hyviä suunnistusinnovaatioita tänä vuonna esittäneitä seuroja, joiden ideoista kuullaan lisää myös sunnuntain tietoiskupaketissa.

Sunnuntain ohjelma tarjoaa myös runsaasti muuta suunnistusväkeä kiinnostavaa sisältöä, joten mukaan kannattaa lähteä tänäkin vuonna sankoin joukon. Lisätietoa hinnoista ja ohjelmasta tulee myöhemmin. Tapahtuman ilmoittautuminen avautuu elokuussa. Seuraa uutisointia, sillä paikkoja on jälleen rajoitetusti.

Alustava ohjelma ja aikataulu. Muutokset mahdollisia.

Lauantai 18.11.2017
iltapäivä     Sprinttikilpailun 1. osa Helsingissä
klo 17.15     Laivaan nousu Silja Europalle
klo 17.45     Juhlaillallinen laivalla
klo 20     Juhlagaala

Sunnuntai 19.11.2017
aamupäivä     Sprinttikilpailun 2. osa Tallinnassa
klo 12     Buffetlounas Silja Europalla
klo 13-15     Tietoiskuja
klo 16     Saapuminen Helsingin Länsiterminaaliin

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail