Hiisirasti hakee nuorisotyöntekijää

Hiisirasti ja sen alaseurat Eurajoen Veikot, Kiukaisten Urheilijat ja Köyliön Lallit hakee nuorisotyöntekijää.

Valitun tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten suunnistuskoulutoiminnan suunnittelu ja järjestäminen yhteistyössä seurojen omien vapaaehtoistoimijoiden kanssa seurojen toiminta-alueelle sekä suunnistuskoulun markkinointi. Tavoitteena on saada myös nuorten perheet innostumaan luonnossa liikkumisesta ja suunnistuksesta.

Nautit lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, valmis tarttumaan nuorisotyön kehityshaasteeseen ja sinulla on suunnistustausta.

Työsuhde on osa-aikainen, n. 50% normaalityöajasta ja työaika tulee painottumaan kesään/syksyyn. Työsuhde alkaa 1.6.2017 tai sovittaessa ja on aluksi vuoden määräaikainen työsuhde, mutta tavoitteena on jatkaa työsuhdetta sen jälkeenkin.

Tehtävään valittavalla tulee olla oma auto käytössä. Tehtävään sopivan koulutuksen tai kokemuksen nuorten parissa toimimisesta luemme hakijan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen (€/h) viimeistään 23.5.17 osoitteeseen sari.koskinen(at)outlook.com. Lisätietoja arki-iltaisin klo 17-21/viikonloppuna Sari Koskinen puh. 040 749 9309.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail